Salon dekorative Dežman
Domov   Kontakt   Struktura strani
PonudbaStoritveSalonDarilni boniO podjetju
 • Zavese

  Zavese imenitno dopolnjujejo prostor ter ga naredijo domačega in prijetnega za bivanje, po želji pa tudi bolj razgibanega in živahnega.

 • Blazine

  Nudimo pestro izbiro blazin in okrasnih blazin, po naročilu vam izdelamo unikatne blazine za vrtne garniture v želenih dimenzijah, blazine za stole, gugalnice ter ležalnike in seveda dekorativne blazine za sedežne garniture ali postelje.

 • Talne obloge

  V Dekorativi Dežman lahko izbirate med PVC in tekstilnimi talnimi oblogami iz zalog in po vzorcih.

 • Prti

  Za lep namizni pogrinjek je prt nujno potreben. Ne samo zaradi izgleda, pač pa tudi ker blaži hrup in podaljšuje življenjsko dobo mize, ki jo tako doleti manj mehanskih poškodb. Prte izdelujemo po meri, za prav vse oblike miz, prav tako pa osnovni prt pogosto dopolnimo z ustreznimi nadprti, tekači in namiznimi pogrinjki.

Stopite v stik z nami

Dekorativa Dežman, d. o. o.

Telefon 04 576 61 11
GSM: 041 735 905
E-pošta: salondekorative@gmail.com

Obiščite naš salon

Kje smo?

Ribno, Izletniška ulica 11
4260 Bled

Delovni čas

ponedeljek, sreda, petek
15:00 - 19:00

torek, četrtek, sobota
9:00 - 12:00

Povpraševanje
 

Storitve

Svetovanje

V Dekorativi Dežman dajemo velik poudarek individualnemu pristopu k opremljanju domov in poslovnih prostorov. S kakovostnim svetovanjem zagotovimo skladnost dekorativnega opremljanja z vašimi željami, obstoječim pohištvom, uporabljenimi materiali in barvami.

Sledimo željam naročnika, z veseljem svetujemo in delimo tridesetletno znanje o kakovostnem dekorativnem opremljanju!

Izmera na domu

Ne veste, kako pravilno pomeriti okno in naročiti popolne zavese? Imate okno posebne oblike? Bi želeli, da se vse resnično ujema – tudi dodatki, kot so košara za kruh, kuhinjski pogrinjki ...?

Izmera na domu je prava izbira, če želite imeti natančno izdelane zavese, prte, talne obloge, pregrinjala za postelje in drobne dodatke, ki resnično zaokrožijo opremljanje. Prepustite težavna okna ali dvome nam – z leti izkušenj vam lahko svetujemo in opravimo izmere izredno hitro. V primeru naročila se strošek izmere na domu odšteje.

Montaža

Pri nas kupljeno vam tudi zmontiramo. Imamo vso potrebno opremo za hitro in kvalitetno montažo karnis, zaves in klopi. Dan in uro montaže prilagodimo vam.

Servisiranje

V Dekorativi Dežman vas spremljamo od svetovanja,  izbire, izmere in šivanja do montaže, kupljeno pri nas pa po potrebi tudi servisiramo.

Skrbimo za zadovoljstvo svojih strank tudi po nakupu!

Oblazinjanje pohištva

Za skladnost zaves, prtov in okrasnih blazin lahko tudi svoje pohištvo oblazinite v istem stilu. Oblazinjamo stole, klopi, starinske stole, naslonjače in nudimo pestro izbiro kvalitetnega blaga, primernega za oblazinjanje.

Šivanje

Natačno in kakovostno šivanje, prilagojeno vsakemu naročniku posebej, je že od začetka naše vodilo, tako da vam pri nas kupljeno blago tudi sešijemo in ga spremenimo v elegantne zavese, barvite okrasne blazine, zanimiva posteljna pregrinjala in še kaj! Posebnost našega šivanja je predvsem v individualnem pristopu, saj vam lahko v istem stilu kot zavese zašijemo še prt, kuhinjske pogrinjke ter drobne dodatke za dom različnih mer in oblik.

Polaganje talnih oblog

Polagamo pri nas kupljene tekstilne, PVC in guma talne obloge. Tekstilne talne obloge lahko izdelamo in obrobimo po meri ter tudi naredimo tekače. Imamo vso potrebno opremo in znanje, da bodo vaše talne obloge položene hitro in kakovostno!

Povpraševanje

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh