Salon dekorative Dežman
Domov   Kontakt   Struktura strani
PonudbaStoritveSalonDarilni boniO podjetju
 • Zavese

  Zavese imenitno dopolnjujejo prostor ter ga naredijo domačega in prijetnega za bivanje, po želji pa tudi bolj razgibanega in živahnega.

 • Blazine

  Nudimo pestro izbiro blazin in okrasnih blazin, po naročilu vam izdelamo unikatne blazine za vrtne garniture v želenih dimenzijah, blazine za stole, gugalnice ter ležalnike in seveda dekorativne blazine za sedežne garniture ali postelje.

 • Talne obloge

  V Dekorativi Dežman lahko izbirate med PVC in tekstilnimi talnimi oblogami iz zalog in po vzorcih.

 • Prti

  Za lep namizni pogrinjek je prt nujno potreben. Ne samo zaradi izgleda, pač pa tudi ker blaži hrup in podaljšuje življenjsko dobo mize, ki jo tako doleti manj mehanskih poškodb. Prte izdelujemo po meri, za prav vse oblike miz, prav tako pa osnovni prt pogosto dopolnimo z ustreznimi nadprti, tekači in namiznimi pogrinjki.

Predstavitev
Reference
Uradni podatki
Lokacija
Kontakt

Stopite v stik z nami

Dekorativa Dežman, d. o. o.

Telefon 04 576 61 11
GSM: 041 735 905
E-pošta: salondekorative@gmail.com

Obiščite naš salon

Kje smo?

Ribno, Izletniška ulica 11
4260 Bled

Delovni čas

ponedeljek, sreda, petek
15:00 - 19:00

torek, četrtek, sobota
9:00 - 12:00

Povpraševanje
 

O podjetju

Predstavitev

Dekorativa Dežman, d. o. o., je novoustanovoljeno družinsko podjetje, ki je nastalo na tridesetletni tradiciji in znanju o kakovostnem dekorativnem opremljanju prostorov. Posnosni smo na raznolikost svojih projektov – od svetovanja in opremljanja hiš ter stanovanj različnih stilov do večjih poslovnih prostorov ter celostnih dekorativnih rešitev za turistične in gostinske objekte. Zavedamo se individualnosti vsakega prostora in se preko svetovanja in izmere potrudimo, da je končna oprema prostora resnično prijetna, kakovostna, primerna namenu in vzdrževanju. Svojim naročnikom ponujamo celostno izvedbo – spremljamo vas od začetne ideje do končne izvedbe, montaže in morebitnega kasnejšega servisiranja.

V Dekorativi Dežman svetujemo, izmerimo, skupaj izberemo barve in blago, izdelamo, oblazinjamo pohištvo, obnavljamo obstoječe, dostavimo, montiramo in servisiramo.

V sklopu Dekorative Dežman deluje tudi Salon dekorative Dežman, ki je v letu 2010 praznoval desetletnico obstoja. Nahaja se v Ribnem pri Bledu in na 150 kvadratnih metrih ponuja pestro izbiro zaves, dekorativnih tkanin, blazinic, pregrinjal, karnis, talnih oblog in vseh ostalih dekorativnih proizvodov za dom.

Poslanstvo

Trdno verjamemo, da prava izbira dekorative v prostoru pripomore k prijetnemu počutju doma, spodbuja delovno klimo v službi ter navdušuje goste v turističnih in gostinskih objektih.

Zavedamo se enkratnosti vsakega projekta, zato vam svetujemo pri začetnih idejah, izbiri barv in materialov, naročeno izdelamo po vaših željah, dostavimo, montiramo in tako damo prostoru čisto novo, svežo dimenzijo!

Vizija

Vizija Dekorative Dežman je usmerjena v razvoj in soustvarjanje novih trendov na področju dekorativne opreme prostorov, ohranjanje individualnega pristopa do vsakega projekta ter sledenje svojemu sloganu "Razkošje idej in harmonija bivanja".
Natisni natisni  |  Na vrh na vrh