Salon dekorative Dežman
Domov   Kontakt   Struktura strani
PonudbaStoritveSalonDarilni boniO podjetju
 • Zavese

  Zavese imenitno dopolnjujejo prostor ter ga naredijo domačega in prijetnega za bivanje, po želji pa tudi bolj razgibanega in živahnega.

 • Blazine

  Nudimo pestro izbiro blazin in okrasnih blazin, po naročilu vam izdelamo unikatne blazine za vrtne garniture v želenih dimenzijah, blazine za stole, gugalnice ter ležalnike in seveda dekorativne blazine za sedežne garniture ali postelje.

 • Talne obloge

  V Dekorativi Dežman lahko izbirate med PVC in tekstilnimi talnimi oblogami iz zalog in po vzorcih.

 • Prti

  Za lep namizni pogrinjek je prt nujno potreben. Ne samo zaradi izgleda, pač pa tudi ker blaži hrup in podaljšuje življenjsko dobo mize, ki jo tako doleti manj mehanskih poškodb. Prte izdelujemo po meri, za prav vse oblike miz, prav tako pa osnovni prt pogosto dopolnimo z ustreznimi nadprti, tekači in namiznimi pogrinjki.

Zavese
Karnise
Blazine
Pregrinjala
Prti
Talne obloge
Vreče za sedenje

Stopite v stik z nami

Dekorativa Dežman, d. o. o.

Telefon 04 576 61 11
GSM: 041 735 905
E-pošta: salondekorative@gmail.com

Obiščite naš salon

Kje smo?

Ribno, Izletniška ulica 11
4260 Bled

Delovni čas

ponedeljek, sreda, petek
15:00 - 19:00

torek, četrtek, sobota
9:00 - 12:00

Povpraševanje
 

Ponudba

Talne obloge

Salon dekorative Dežman - Izdelovanje zaves po meri, izdelava, prti po meri, zavese, roloji, senčila, karnise, blazine, pregrinjala, prti, nadprti, tekači, namizni pogrinjki, tekstilne in PVC talne obloge, preproge, predpražniki, vreče za sedenje, svetovanje, oblazinjanje pohištva, šivanje, polaganje talnih oblog

Povpraševanje
V Dekorativi Dežman lahko izbirate med PVC in tekstilnimi talnimi oblogami iz zalog in po vzorcih.

Visokokvalitetne PVC talne obloge so primerne za širok spekter uporabe, odlikuje pa jih enostavno vzdrževanje ter čiščenje, zato so primerna izbira tudi za alergike.

Tekstilne talne obloge pa v prostor vnesejo občutek topline ter blažijo hrup. Ponujamo jih v različnih cenovnih razredih – od tistih za uporabo v stanovanjih, do vrst, primernih za večje objekte, ki ustrezajo visokim standardom. Iz tekstilnih talnih oblog vam lahko po vaših željah odrežemo in zarobimo tudi preproge in predpražnike.

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh