Salon dekorative Dežman
Domov   Kontakt   Struktura strani
PonudbaStoritveSalonDarilni boniO podjetju
 • Zavese

  Zavese imenitno dopolnjujejo prostor ter ga naredijo domačega in prijetnega za bivanje, po želji pa tudi bolj razgibanega in živahnega.

 • Blazine

  Nudimo pestro izbiro blazin in okrasnih blazin, po naročilu vam izdelamo unikatne blazine za vrtne garniture v želenih dimenzijah, blazine za stole, gugalnice ter ležalnike in seveda dekorativne blazine za sedežne garniture ali postelje.

 • Talne obloge

  V Dekorativi Dežman lahko izbirate med PVC in tekstilnimi talnimi oblogami iz zalog in po vzorcih.

 • Prti

  Za lep namizni pogrinjek je prt nujno potreben. Ne samo zaradi izgleda, pač pa tudi ker blaži hrup in podaljšuje življenjsko dobo mize, ki jo tako doleti manj mehanskih poškodb. Prte izdelujemo po meri, za prav vse oblike miz, prav tako pa osnovni prt pogosto dopolnimo z ustreznimi nadprti, tekači in namiznimi pogrinjki.

Stopite v stik z nami

Dekorativa Dežman, d. o. o.

Telefon 04 576 61 11
GSM: 041 735 905
E-pošta: salondekorative@gmail.com

Obiščite naš salon

Kje smo?

Ribno, Izletniška ulica 11
4260 Bled

Delovni čas

ponedeljek, sreda, petek
15:00 - 19:00

torek, četrtek, sobota
9:00 - 12:00

Povpraševanje
 

Novice

Bled, 16.02.2016
NOVOST v Salonu Dekorative Dežman - eko izdelki Rebamboo

NOVOST v Salonu Dekorative Dežman - eko izdelki Rebamboo

V Salonu Dekorative Dežman že nekaj časa lahko kupite tudi izdelke Rebamboo - barvite in eko dodatke za dom, ki so bio-razgradljivi in tako niso nevarni za naravo in ljudi. Predstavljajo odlično alternativo plastiki, ki je v množični uporabi, vendar se pogosto ne zavedamo, kako zelo škodljiva je, tako za ljudi (barvila, BPA,...) kot za naravo. Rebamboo nudi sodobne, uporabne, varne ter zdrave izdelke, kjer lep dizajn in izgled ne trpita zavoljo uporabe nezdravih materialov.

V našem salonu je predstavljen le del njihove kolekcije, celotno si lahko ogledate na www.rebamboo.com, kjer lahko oddate tudi naročilo in izberete možnost osebnega prevzema v salonu in ne plačujete poštnine.

POSEBNA UGODNOST: Stranke Dekorative Dežman lahko v salonu prevzamete tudi vaš kuponček za 10% popust!

<< Arhiv novic

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh